MATKAREITTIMME


Matka alkoi jo toukokuussa, kun Erkki suuntasi 25.5. Linnunlahden satamasta Joensuusta M/S Primaveran Heinäveden reittiä pitkin kohti Kuopiota. Kuopiossa vene sai aurinkokatoksen, joka suojaa matkaajia sekä auringolta että sateelta. Kuopiosta matka jatkui kohti Varkautta veneen katsastusta varten. Saija tuli veneelle Varkaudessa. Juhannusta vietetään Rantasalmella Järvisydämessä ja matka kohti Etelä-Suomea ja Euroopan kanavia voi jatkua juhannuksen jälkeen. Alustava matkareitti Varkaudesta Etelä-Suomeen tapahtuu Savonlinnan, Puumalan ja Lapeenrannan kautta Saimaankanavalle. Saimaankanavalta matka jatkuu Kotkan, Helsinkin kautta Hankoon ja sieltä Ahvenanmaan kautta Ruotsin ja Tanskan rannikkoa pitkin Travemundeen Saksaan. Travemundestä suunnataan Hollannin ja Belgian kautta Ranskaan. Tarkoituksena on käväistä katsomassa Välimerta ja vene jää Marseillen tienoille talveksi. Perillä olemme marras- - joulukuussa. Jouluksi lennämme kotiin Suomeen ja palaamme takaisin lämpimään tammikuussa.

Matka jatkuu keväällä 2014 Suomeen ja Saimaalla on tarkoitus olla kesällä.

4 kommenttia:

 1. Mahtava suunnitelma, onnea matkaan. Hyviä kuvia ja juttuja tähän mennessä, terv. Risto Kainuusta

  VastaaPoista
 2. Kiitos, matka jatkuuu tästä eteenpäin sitten kanavilla.

  VastaaPoista
 3. Hei, kiitoksia lyhyestä tapaamisesta ja blogista, kannattiko käydä Utklippanilla. Meistä se on hieno paikka ja nyt jopa kuuntelimme hylkeiden laulua! Ne musta/valkeat linnut ovat ruokkeja.
  Me tultiin pikakyytiä Itämeren yli ja ollaan nyt Kuressaaressa, jonne to-pe ajoimme n 147 nm Gotlannin itärannikolta. Odottelemme täällä juniorin perhettä ja jatkamme ensi viikon alussa kelien mukaan
  M/S Olivian miehistö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos itsellenne. Oli mukava tavata teidät. Utklippan on ihanan luonnonläheinen paikka. Voi, kun mekin olisimme kuulleet hylkeiden laulua. Tuuli vain humisi ja lokit kirkuivat. Teillä on matka edistynyt tosi nopeasti. Me yritämme pitää päivämatkan alle 60 m. Mukakavaa matkaa ja hyvää kesää.

   Poista