keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Lappeenranta- Puumala- Savonlinna

Yö siis Nuijamaalla. Aamulla aivan tyyntä. Heitin talviturkin Nuijamaan uimarannalla. Lämmintä oli vesi. Teemu jäi Mustolan sulun jälkeen pois kyydistä ja viimeisen sulun, Mälkiän, kuljimme matkustajalaiva Camillan kanssa.

Nuijamaan laiturissa
 
 Kansolan silta 
Mälkiän sulussa

Ja yks kaks huomasimme, että hei me olemme tullet Saimaalle J ! Lappeenrannassa viivyimme kolme yötä. Siellä sai pyykitkin pestyä. Oli hyvä pestä, kun olivat hommanneet uudet koneet. Heti Lappeenrantaan tultua oli ukkoskuuro, mutta muuten hellettä riitti. Lappeenrannassa viihtyy aina ja Linnoituksen iltasoitto on aina yhtä vaikuttava. Mukavaa oli myös tavata Kivistöjä.

Lappeenrannan vierasvenesatama järvelle päin


30.7. klo kuuden jälkeen matkaan kohti Puumalaa. Läksimme ajoissa ettei olisi niin kuuma ajaa. Puumalassa oli mukava päästä saunaan ja uimaan. Ukkosmyrsky täälläkin käväisi, mutta ilta oli sitten tosi kaunis. Satamaa valmisteltiin jo keskiviikkona alkavia neljä päivää kestäviä Siltakemmakkoja varten. Ensimmäinen esiintyjä keskiviikkona on Jari Sillanpää. Muina päivinä esiintyjinä ovat Neljä Ruusua, Eppu Normaali, Sanni, Jonne Aaron, Jenni Vartiainen, Jannika B, Erin ja Haloo Helsinki. Me kaipaamme rauhaa, joten emme jääneet kemmakoihin, vaan jatkoimme aamulla matkaa kohti Savonlinnaa. Matkalla saikin ihailla kaunista Saimaata ja ilma oli sopiva, ei liian kuuma.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti